вівторок, 18 вересня 2018 р.

Шефство над бібліотекою взято!!!


От щоб ви зробили, якби у вас з’явилися неочікувані гроші, премія чи нагорода? Багато хто вирішить витратити на себе, адже ви їх чесно заслужили, але не менше задоволення можна отримати, витративши їх на добру справу! Саме так стверджує письменниця Анна Коршунова, придбавши для Заводської міської бібліотеки №1 книги на кошти за звання «Почесний громадянин міста Заводське»! Бібліотека постійно отримує від письменниці дарунки – авторські книги, ляльки ручної роботи, майстер-класи, а цього разу - добірку із 40 книг. Анна підібрала книги, яких немає у бібліотеці, навіть для Заводської бібліотеки взяла автограф у Володимира Рутківського, і скоро ви зможете насолодитися новинками. Особливий подарунок – книга «Моє маленьке місто Заводське», яку написала Анна Коршунова до 90-річчя від дня заснування міста. 


2 коментарі:

  1. Це дуже цікава інформація. Дякую працівникам бібліотеки. На жаль, на інтернет просторі не існує ніякої інформації про ще одну книгу, яка розповідає про Заводське - "Місто над Сулою" Сови М.М. Велике прохання до шановних працівників бібліотеки - знайдіть можливість викласти цю книгу в електронному вигляді. Це потрібно для моєї роботи з інтернет енциклопедією. Буду щиро вдячний.

    ВідповістиВидалити
  2. Книга М.Сови "Місто над Сулою" в бібліотеці є друкована, а в електронному вигляді, на жаль, немає. Ми спробуємо допомогти, але швидко не обіцяємо.

    ВідповістиВидалити