понеділок, 20 грудня 2021 р.

Що таке кібербулінг і як йому протистояти?


 В Публічна бібліотека Заводської міської ради в рамках Міжнародної акції ” 16 днів проти насильства для учнів 8 – А класу ОЗ " Заводська ЗОШ І-ІІІ ступенів #1" класний керівник Пащенко Л. М. та педагог організатор Манжола Я. Ю. була проведена година спілкування « Що таке кібербулінг і як йому протистояти?» На заході мова йшла про те, як не стати жертвою кібербулінгу та протидіяти цьому , які основні ознаки та причини цькування, як вчасно реагувати на них, яка відповідальність за кібербулінг та які його наслідки. Присутні переглянули відео «Мене принижують в Інтернеті. Як протистояти кібербулінгу…


Учні дізналися про існування чат – боту « Кіберпес», який розповість про механізми дій для дітей, батьків, вчителів у випадку кібербулінгу.
Дітям було запропоновано отримані сьогодні знання відтворити у вигляді фігур на ватмані де була зображена павутина і тим самим обтяжити її тенета і допомогти безболісно із легкістю вирватися з неї, та створили пам’ятку « Правила безпеки використання мережі Інтернет»

Немає коментарів:

Дописати коментар